top of page

Kuumolankatu 18, Hyvinkää

Neljän hirsirakenteisen omakotitalon kokonaisuus Hyvinkään Nummenkärjessä hyvien liikenneyhteyksien varrella. Palvelut, sekä Usmin ja Sveitsin luonnonkauniit ulkoilumaastot kävelymatkan päässä. 

Kokonaisuus sisältää neljä 113m2 laadukasta kotia jotka on yhdistetty autokatoksilla. Tontti on jaettu hallinnanjakosopimuksella. Jokaiseen taloon tulee oma vesiliittymä, sähköliittymä sekä valokuituliittymä. Tässä kohteessa yhdistyy sekä rivitalon että omakotitalon parhaat puolet!

Arkkitehdin sekä sisustussuunnittelijan tarkoin valitsemat pintamateriaalit luovat harkitun sekä toimivan kokonaisuuden. Hirsirunko on luonnollinen, ympäristöystävällinen ja terveellisen sisäilman takaava valinta. Lue lisää runkotoimittajan Honkarakenne Oy:n blogista Miksi valita hirsitalo: 7 hyvää syytä.

Jokaisessa talossa on huomioitu nykyajan vaatimukset kuten asennusvalmius robotti-imureille ja ruohonleikkureille, unohtamatta sähköautojen lataus sekä aurinkovoimalan asennus mahdollisuutta. Halutessasi voit tilata kaiken tämän myös valmiiksi asennettuna.

Lämmitysmuotona toimii vesi-ilmalämpöpumput yhdistettynä vesikiertoiseen lattialämmitykseen. 

Suunnittelussa on paneuduttu pienimpiinkin yksityiskohtiin, jotta arki on helppoa ja asuminen nautinnollista.

Valmistuminen C, D asunnoille 5/2023 ja A, B asunnoille 6/2024

Voit tutustua asuntoon virtuaalisesti tästä linkistä.

Kuvat ovat 3D markkinointikuvia ja oikeudet muutoksiin pidätetään.

Kiinnostuitko? Tee alustava varaus tästä linkistä

Kiinnostuitko? Tästäkö juuri Teidän perheen uusi Koti?

bottom of page