top of page

Ahto Kodit - rakkaudesta lajiin

Kiinteistökehitystä ja asuintalolojen rakentamista suurella sydämellä. Olemme kyllästyneet kuulemaan tarinoita surkeasta rakennusprosessista ja monen sivun mittaisista puutelistoista. Kodin voi rakentaa myös järkevästi, laadukkaasti ja taloudellisesti tehokkaasti. Vihreitä arvoja unohtamatta.

keittiö_3 (Large).png

Rakennusprosessi - etänä mutta lähellä

Tehokas ja järkevä rakennsuprosessi aina tontin hankinnasta avainten luovutukseen on meille kunnia asia. Prosessimme on moderni ja hyödynnämme teknologiaa kuten ilmakuvat ja viikoittain pilivipalveluun ladattavat valokuvat työn etenemisestä. Haluamme pitää tulevat asukkaat ajantasalla mutta samalla taata rakentajille työrauhan. Kahden viikon välein tapahtuva 30 minuutin videoneuvottelu tai livetapaaminen takaa läpinäkyvyyden koko työmaan ajan.

Suunnittelu

Tontin hankinnan jälkeen varataan 4-6kk aikaa suunnitteluun ja luvitukseen.

Tärkeintä on hyödyntää tontti 100% ja ympäristöä kunnioittaen.

Rakentaminen

Rakentaminen tehdään tarkoin valikoitujen yhteistyökumppaneiden kanssa ja jokainen rakennusvaihe dokumentoidaan.

Työmaakäynnit ja materiaalivalinnat

Asukkaan on mahdollista erikseen sovitusti tulla katselmoimaan sekä sopimaan esimeriksi pintamateriaaleista rakennusmestarimme kanssa.

Luovutus

Luovutus tehdään rauhassa ja asukkaan ehdoilla. Asunnon lisäksi luovutetaan kattava datapaketti sisältäen valokuvia ja videoita eri rakennusvaiheista.

Laatutakuu

Kuulostaako reilulta että jos löydät kodistasi yli viisi merkittävää virhettä kuten repsottava lista tai saumaamaton laatta - tarjoamme etelän matkan koko perheelle ja loman aikana virheet on korjattu? We can do it! Meille on kunnia asia rakentaa kerralla oikein, koska miksi tehdä kahteen kertaan jos voi tehdä kerralla hyvin?

Jokainen rakennusprosessin vaihe on tarkoin harkittu ja suunniteltu. Aliurakoitsijoiden valinta on iso osa prosessia ja olemme valinneet yhteistyökumppaneiksi vain parhaat mahdolliset. Sujuvalla viestinnällä ja tarkalla valvonnalla takaamme että onnistumme. Kokeile vaikka!

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä ja me vastaamme!

bottom of page